06 22 43 80 80

Op zondag 28 mei a.s. van 11:00 tot 17:00 uur is GreenCoffins aanwezig op de open dag van Natuurbegraafplaats de Hoevens in Noord Brabant. Er is o.a. een lezing over natuurbegraven, gelegenheid tot gesprek met enkele uitvaartverzorgers uit de regio, voorbeeldgraf met uitleg van de grafdelver, akoestische harpmuziek van Valérie Rijckmans en nog veel meer.

 

WAT KUNT U VERWACHTEN?


Je komt tijdens de open dag te weten wat natuurbegraven en alles daaromheen precies inhoudt. De open dag wordt georganiseerd in het kader van de landelijke 'Week van de Begraafplaats'. Ook sluit het aan op de campagne ‘Zullen we over de dood praten?’ van MORBidee, waarbij aandacht wordt gevraagd voor het gesprek rondom 'de dood' en het taboe dat daar veelal omheen rust. Bij de stand van GreenCoffins kunt u FAIR TRADE milieuvriendelijke uitvaartmanden en urnen zien en aanraken. Daarnaast voorzien wij u graag van informatie over de ideële achtergronden van GreenCoffins en haar producten.

 

VOOR WIE IS DE INSPIRATIEDAG?


De inspiratiedag is voor iedereen toegankelijk, de entree is gratis. Voor meer informatie gaat u naar de website: http://www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl/